Harvest More! Бум поживних речовин для ваших озимих

31.01.2019 — 11:20

Harvest More! 

 

Бум поживних речовин для ваших озимих


Зовсім небагато часу залишається до того як на зміну морозним зимовим дням прийдуть сонячні та теплі весняні. Саме в цей час багато уваги аграріївме на озимину, що прокидається після зимового сну. Адже, саме від успішності відновл припадає саення весняної вегетації буде залежати майбутній ріст, розвиток та продуктивність озимих культур.Для пшениці озимої ранньовесняний період – від початку відновлення вегетації і до виходу рослин у трубку, характеризується інтенсивним розвитком та активним споживанням елементів живлення. Одним із надійних способів забезпечення культури цими речовинами впродовж вегетації є проведення весняних підживлень. Традиційно, велику увагу приділяли азоту, рідко беручи до уваги решту елементів. На сьогоднішній день, більшість аграріїв уже розуміють надзвичайну важливість мезо- і  мікроелементів, використовуючи їх для підживлення озимини. Проте, не завжди від цього є видимий ефект. І тоді фермери задаються питанням щодо того, чому в деяких випадках, навіть за внесення мікродобрив, отриманий результат не відповідає очікуванням. Відповідь на це запитання надзвичайно проста – внесли одні елементи, а нестача насправді була у інших. Рослини завжди формують урожай по тому елементі, що знаходиться у мінімумі. Саме тому, надзвичайно важливо у ранньовесняний період, не тільки створити умови для поглинання зимової вологи, а й збалансувати систему живлення озимої пшениці, забезпечивши усіма необхідними елементами.

В зв’язку із цим компанія Stoller виводить на ринок України новий продукт – Harvest More5-10-27 - інноваційне водорозчинне добриво, що містить у своєму складі увесь комплекс макро- мезо та мікроелементів необхідних для оптимального живлення рослин. Величезною перевагою Harvest More5-10-27 є його універсальність у використанні (можливість застосування як на поверхню ґрунту, так і для зрошення, або для позакореневих підживлень рослин) та надзвичайно висока розчинність у воді.

Завдяки високому рівні рН Harvest More ™5-10-27 може застосовуватися з більшістю фунгіцидів і інсектицидів, підвищуючи їх стабільність. 

При введені Harvest More ™5-10-27 до зрошувальних систем добриво буде підкислювати іригаційну воду таким чином, що вона перешкоджатиме накопиченню карбонатів як в іригаційних випромінювачах, так і в ґрунті навколо коренів рослин. Також завдяки своєму складу Harvest More ™ буде сприяти покращеному застосуванню поживних речовин із ґрунту, роблячи їх більш доступними для рослин.

Harvest More ™5-10-27  є одним із небагатьох продуктів на ринку, що містять однаково високий вміст як кальцію, так і магнію. Це є надзвичайно цінною особливістю, оскільки ці два елементи живлення  дуже важливі для контролю стресу рослин. Магній у складі препарату буде сприяти активуванню величезної кількість ферментативних процесів, фотосинтезу та росту рослин в цілому. Значення кальцію пов’язане нормальним розвитком надземної частини та кореневої системи.

Також, слід відмітити, що до складу Harvest More ™5-10-27  входить калій, причому у досить високій концентрації. А як відомо, ця поживна речовина дуже тісно пов'язана з переміщенням цукру з листя в плоди, що розвиваються або у запасаючі тканини рослин. Тому його використання буде сприяти підвищенню якісних характеристик майбутнього врожаю.

Завдяки унікальному збалансованому типу мезо- та мікроелементів застосування Harvest More™5-10-27 дозволяє рослині самій обирати, які поживні речовини вона потребує на різних стадіях росту, тобто так званий «вільний вибір харчування».

Що ж це таке та чому є настільки важливим?

Як відомо, корені у рослинах виконують функцію «мозку», регулюючи подачу сигналів до всієї рослини, щодо потреби у тих чи інших елементах у конкретний проміжок часу. Далі, рослина, реагує, поглинаючи лише дійсно необхідне і ігноруючи решту. Тому даючи рослинам вибір ми автоматично підвищуємо їх продуктивність.

Рослини розумні і здатні самостійно обирати, що для них краще. То ж не вирішуйте за них та не позбавляйте їх права вибору, і вони віддячать Вам хорошими врожаями!

 

Підпишіться на розсилку і будьте в курсі останніх новин!